Geert Kennes

Installateur van centrale verwarming

Bent u op zoek naar een vakman die werkt met Kennes van zaken in de buurt van Scherpenheuvel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Samen met u, bekijk ik graag uw mogelijkheden en geef ik hierbij professioneel advies. U kan bij mij terecht voor zowel renovatie als nieuwbouw, grote of kleine projecten: condensatieketel op gas of mazout, warmptepomp, zonnepanelen, boilers.
Eveneens verzorg ik uw jaarlijks of 2-jaarlijks onderhoud van uw installatie. De grootste voorwaarden van een goed werkende verwarmingsinstallatie is namelijk een correct uitgevoerd onderhoud, omdat dit ongewenste pannes voorkomt. Mijn grootste troeven zijn duidelijke communicatie, stipte planning, verzorgd werk met een hoge afwerkingsgraad, nette werkomgeving, betrouwbare en goede totaalservice.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Ik ben actief in Scherpenheuvel, Zichem, Testelt, Messelbroek, Averbode, Schoonderbuken, Kaggevinne, Assent, Bekkevoort, Molenstede, Diest, Schaffen, Zelem, Halen, Meensel-Kiezegem, Rillaar, Aarschot, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Kersbeek-Miskom, Molenbeek-Wersbeek, Kortenaken, Webbekom, Waanrode, Loksbergen, Langdorp, Houwaart, Veerle, Nieuwrode, Deurne, Herselt, Ransberg, Donk, Herk-de-Stad, Rummen, Linkhout, Laakdal, Gelrode, Tessenderlo, Ramsel, Geetbets, Betekom, Lummen, Lubbeek, Holsbeek, Wezemaal, Begijnendijk, Heist-op-den-Berg, Linden, Pellenberg, Leuven, Rotselaar, Lovenjoel, Kessel-Lo, Kortbeek-Lo, Bierbeek, Werchter, Wijgmaal, Hasselt.